Agility Sport Team ry

Kenttä

Koulutuskenttä

AST vuokraa mahdollisuuksien mukaan Espoon Puolarmetsässä sijaitsevaa koulutuskenttäänsä. Kaksi aidattua kisamittaista kenttää, joissa on täysi estekalusto sekä tokon hyppyesteet. 
Tiedustelut: ast.kentta@gmail.com. Tämän hetkisen varaustilanteen voit tarkistaa kalenterista.

Kenttä 1: ”kisakenttä”, ensimmäinen kenttä autolla tultaessa eli oven suusta katsoessa oikean puolimmainen
Kenttä 2: Oven suusta vasemman puoleinen, jonka puolella on puinen kanttiinikoppi
ASTn kenttä kartalla

ASTn kenttä kartalla

Sijainti ja ajo-ohje

Hiekkapohjainen aidattu kenttämme sijaitsee Espoon Puolarmetsässä Finnoontien ja Puolarmetsän sairaalan välissä. Kentälle vievällä tiellä ei ole nimeä, mutta se löytyy reittioppaista kohdasta, jossa Puolarmetsänkatu muuttuu Puolarintieksi. Navigaattorilla pääset kentälle vievän tien kohdalle osoitteella Puolarintie (ei numeroa), Espoo.

Länsiväylältä:
Poistu Länsiväylältä Suomenojalle ja Espoon keskukseen opastavien kylttien mukaan ja jatka Espoon keskukseen opastavien kylttien seuraamista. Aja vastaantulevasta liikenneympyrästä suoraan Finnoontielle. Jatka Finnoontietä n. 2 km ja käänny liikennevaloristeyksestä oikealle Puolarmetsänkadulle (Kuitinmäki). Aja tätä tietä n. 300 m. Kentälle vievä tie on risteyksen jälkeen ensimmäinen vasemmalla.

Turun, Vihdin, Tampereen, Lahden ja Porvoon suunnasta:
Poistu moottoritieltä kehä III:lle ja aja kehää länteen päin. Nouse pois kehältä Espoon keskuksen kylttien mukaan ja käänny T-risteyksestä vasemmalle Espoon keskuksen suuntaan. Aja tätä Finnoontietä n. 6 km kunnes liikennevaloristeyksestä asemmalle kääntyy Puolarmetsänkatu (Kuitinmäki). Aja sitä n. 300 m. Kentälle vievä tie on ensimmäinen vasemmalla.
 

2 Comments

  1. Pingback: 3.8 Korrien tokokoulutus | Agility Sport Team ry

  2. Pingback: Janne Karstusen koulutus su 23.8.15 | Agility Sport Team ry

Comments are closed.