Kentän säännöt

1. Kentällä treenaaminen on sallittua arkisin klo 9-21 ja viikonloppuisin klo 10-21. Poikkeuksena seuramme kilpailut, jotka saattavat alkaa aikaisemmin.

2. Koirien haukuntaa pyritään rajoittamaan niin, että ainoastaan rataa suorittava koira saa haukkua naapurisovun takia.

3. Treenikäynnit tulee kirjata kentän lokikirjaan. Lokikirja on kontin sisällä olevalla pöydällä.
Lokikirjaan kirjataan varsinainen treeniaika, ei lämmittelyyn ja jäähdyttelyyn käytettyä aikaa.

Kaveritreeneistä tulee lokikansioon laittaa merkinnät: pvm + jäsen + treenikaverin nimi.
Kaverimaksu on 5 euroa /kerta ja se maksetaan saman päivän aikana AST:n tilille FI04 3131
3001 2794 96. Maksun viestikenttään: jäsen + vieras + pvm.

4. Kentällä saa käydä juoksuisen nartun kanssa sekä koulutuksissa että itsenäisesti treenaamassa,
kunhan nartulla on housut jalassa. Kilpailuissa noudatetaan SAGIn sääntöjä.

5. Kontaktiesteiden säätöjä muutettaessa laita este takaisin kisamitoille lopettaessasi.

6. Putkia siirretään pitkillä rimoilla tai kantaen, ei saa raahata. Laita putken paino raudan yli, ettei se paina pelkästään putken kangasta. Hyppyjen rimat viedään ensimmäiseen konttiin aina treenin lopuksi. Kujakepit säilytetään kontissa. 2×2 kepit sateensuojassa esimerkiksi kontin laidalla.

7. Käytä koirasi lenkillä ennen treeniä. Agilityyn lämmittelyn ja jäähdyttelyn pitäisi olla 15-30min sisältäen kävelyä, hölkkää ja juoksua. Kouluttaja voi kieltää treenamisen, jos näkee tai kuulee ettei koiraa ole lämmitelty. Näin vähennetään loukkaantumisen riskiä. Jos koirasi tekee tarpeensa kentälle, ensimmäisessä kontissa on suihketta ja puhdistustarvikkeita.

8. Ilmoita poisjäännistä kouluttajalle. Kolmesta ilmoittamattomasta poissaolosta poistetaan ryhmästä. Kouluttaja voi perua ASTn jäsenten ryhmätreenit (ei koske maksullista ryhmää), jos osallistujia on kaksi tai vähemmän.

9. Koulutuksien päättyessä kouluttaja tai viimeinen kentältä lähtevä treenaaja laittaa rimat konttiin, sulkee portin sekä ajopuomin. Jos et omista avainta ja lähdet treenien loppuvaiheessa lenkille aja auto ajopuomin taakse, ettei kouluttajan tai avaimellisen henkilön tarvitse odottaa lenkin ajan, etkä jää silloin lukitun puomin taakse.

*4.5.2019* Poikkeus ajopuomi pidetään auki Fortumin kaukolämpö työmaan ajan.

10. Agilitylisenssi vaaditaan ASTn jäseniltä, jotka harjoittelevat viikkoryhmissä (seuran ulkopuolinen ei voi ostaa lisenssiä AST:lle). Kisaavilla A – tai B -lisenssi ja harrastavilla C-lisenssi. Vakuutus korvaa kulut vahingon sattuessa, joista seura ei ole vastuussa.

11. Jos jotakin rikkoutuu treenatessasi, ilmoita siitä kenttätoimikunnalle: ast.kentta (ät) gmail.com.

12. AST ei ole vastuussa kentällä tapahtuneista vahingoista. Harjoittelevilla täytyy olla oma vakuutus, jonka voi ostaa lisenssin mukana ellei sitä löydy erikseen.