Koulutus

Agility Sport Team AST ry järjestää agilityn alkeis- ja jatkokurssit yhdistyksen ulkopuolisille koirakoille Espoon Puolarmetsässä sijaitsevilla koulutuskentillään sekä agility- ja tottelevaisuuskursseja, joissa on tarjolla usein paikkoja seuran ulkopuolisillekin. Katso kentän säännöt täältä.

Tiedotamme ajankohtaisista kursseista ja koulutuksista Facebook– sivuillamme.

La 3.10 näyttelykoulutus

AST järjestää la 3.10 näyttelykoulutukset Puolarmetsän kentällä. Ryhmät klo 12-13 ja klo 13-14. 8 koiraa ryhmä, jäsenet etusijalla. Hinta jäsenille 8 e ja ulkopuolisille 16 e. Kouluttajana Maija Henttonen, joka kasvattaa länsigöötanmaanpystykorvia ja on esittänyt muitakin rotuja.

Näyttelykoulutusta ryhmässä, pareittain ja yksilötasolla. Harjoitellaan ympyrä, kolmio ja edestakaisin liikkeet. Pienet koirat harjoittelevat myös pöydällä seisomista. Kenttä on hiekkapohjainen ja aidattu. 

Ilmoittautumiset sähköpostiin ast.kurssit@gmail.com  su 27.9 mennessä. HUOM! Otsikoi ilmoittautumisviesti “AST 3.10 näyttelykoulutus”. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma ja koirasi nimi, koiran rotu sekä mahdollinen aikataulutoive. AST:n jäsenten ilmoittautumiset ovat etusijalla 20.9. saakka. 

Senni Huotarin agilitykoulutus 22.11.

Senni Huotari tulee pitämään koulutuspäivän sunnuntaina 22.11. Vantaalle Agility Akatemialle. Koulutus alkaa kello 10.00. Lue lisää.

Keväällä 2021 järjestetään ulkopuolisten agilitykurssi

Haku maaliskuun alussa. Lisätietoa tulossa myöhemmin!

Menneet koulutukset

Jenna Caloanderin valmennuspäivä 17.8.2020

Agilityn alkeis- ja jatkokurssit syksy 2020

Kesä 2020 ulkopuolisten agilitykurssi

Rally-toko kurssi kesä 2020: alo

ASTlaisten koulutus

ASTn omista koulutuksista ja kursseista löytyy lisätietoa jäsenfoorumilla sekä muissa jäsenten viestintäkanavissa. Treeniryhmiä omilla kouluttajilla sekä ulkopuolisen kouluttajan opissa (talkoovelvoitteen suorittaneille). Treeniryhmissä on kaikentasoisia koirakoita.

Jäsenten talvitreeniryhmät 2020-2021 ovat Juvanmalmilla Sporttikoirahallilla ja Muijalassa Lägin hallilla sekä vapaakortti Kivistössä Agility Akatemialla. Jäsenten talviryhmät ovat tällä hetkellä täynnä ellei paikkoja vapaudu.

Agility Sport Team jäsenet -Facebook-ryhmästä voi ostaa ja myydä tuurausvuoroja. Omien kouluttajien koulutukset vain jäsenille ja koejäsenille.

Tuuraus ja myynti ilmoitukset Facebookissa omassa ketjussa.