Koulutus

Agility Sport Team AST ry järjestää agilityn alkeis- ja jatkokurssit yhdistyksen ulkopuolisille koirakoille Espoon Puolarmetsässä sijaitsevilla koulutuskentillään sekä agility- ja tottelevaisuuskursseja, joissa on tarjolla usein paikkoja seuran ulkopuolisillekin. Katso kentän säännöt täältä.

Tiedotamme ajankohtaisista kursseista ja koulutuksista Facebook– sivuillamme.

2020

ma 17.8 Jenna Caloanderin agilitykoulutus, Puolarmetsä

TÄYNNÄ! AST järjestää Jenna Caloanderin valmennuspäivän maanantaina 17.8.2020 klo 14.30-20.30.
Koulutukset järjestetään AST:n kentällä (kenttä 1) Puolarmetsässä. Yhteen ryhmään otetaan 4 koirakkoa ja treeniaikaa on 1,5 h (sis. rataantutustumisen).

Koulutuksen hinta on AST:n jäsenille 34e/ koirakko, ulkopuolisille 42e/koirakko.

Agilityn alkeis- ja jatkokurssit syksy 2020

TÄYNNÄ, tuurauskertoja Facebook sivultamme. Seuraava kurssi kevät/kesä 2021, ilmoittautumiset maaliskuun aikoihin.

Tuuraus ja myynti ilmoitukset Facebookissa omassa ketjussa. Haku kurssille päättynyt.

Koulutukset maanantaisin 24.8.-21.9.2020 Espoon Puolarmetsän kentällämme.

1 ryhmä klo 18-19:15,

2 ryhmä klo 19:15-20:30. 1h 15min/ 5 koirakkoa/ kouluttaja. 5 kertaa. Hinta 85e kurssille.

Vastaamme hakijoille hakuajan umpeuduttua noin 2 viikon kuluessa, mahdollisesti aiemmin jos ehdimme käsittelemään hakemuksia. Olethan yhteydessä, jos olet hakenut kurssille mutta et pääsekään osallistumaan!

AST:ssa on myös jäseniä jotka ovat tulleet seuraan ulkopuolisten kurssin käytyä, voit pyytää kouluttajan suositusta jäsenhakemukseen. 🙂 Tai videoida myös suorituksen kurssilla vaikka kouluttajan avustamana.

Kurssilla on useampia kouluttajia, jotka ovat AST:n jäseniä. Koiran on oltava terve, hallinnassa, palkattavissa (namilla tai lelulla) ja iältään väh. 6kk. Kurssilla edetään koirakon mukaan, joten vasta-alkajista lähes möllitasoisiin voivat hakea tasosta riippumatta. Kurssilla keskitytään motivoituneisiin suorituksiin yleisimmillä hyppyesteillä ja putkilla, muutamaa ohjaustekniikkaa. Lyhyesti esittelemme yhden tavan kontaktiesteiden turvalliseen opettamiseen. Kurssilla ei käydä läpi kaikkia esteitä, koska haluamme keskittyä agilityuran alkuvaiheen tärkeimpiin osa-alueisiin. Kurssilaisille lähetetään myös infopaketti, jossa on tutustuttavaa jo etukäteen. Kurssi soveltuu kilpailemisesta kiinnostuneille tai niille, ketkä ovat kiinnostuneita aloittamaan agilityn harrastamisen koiransa kanssa. Kurssille mahtuu 10 koirakkoa per ryhmä, jaettuna 5 koirakkoa/kouluttaja. Kenttä on aidattu, mutta koulutuksia pidetään kahdella kentällä samaan aikaan.

Agilitykurssille hakijoiden vaatimuksina on, että
koira on yli 6kk ikäinen,
koira on ohjaajansa hallinnassa myös vapaana,
koira on fyysisesti terve ja normaalipainoinen sekä
koira on kiinnostunut joko makupala- tai lelupalkasta.

Olemme yhteydessä hakijoihin.

AST/Kurssitoimikunta
tiedustelut ja kysymykset ast.kurssit(ät)gmail.com
http://agilitysportteam.fi/koulutus/
https://www.facebook.com/AgilitySportTeam/

 

Tuuraus ja myynti ilmoitukset Facebookissa omassa ketjussa. Haku kurssille päättynyt.

Rally-toko kurssi kesä 2020: alo

RALLY-TOKO kurssi torstaisin 4.6., 11.6, 13.8. ja 20.8.2020.  Puolarmetsän kentällä (2) klo 18-19:30. Alokasluokkaan tähtääville ja aloittelijoille. Hinta jäsenille 45e ja ulkopuolisille 55e. AST:n jäsenet etusijalla. Mukaan mahtuu 7 koirakkoa. Kouluttajina Marja Koskio, Tiina Hartikainen ja Tiia Hämäläinen (tuomarin kaima).

Syksyn 2 kertaa, 1 paikka vapaana.

Ilmoittautumiset: ilmot.ast@gmail.com 

Menneet tapahtumat:

Kesä 2020 ulkopuolisten agilitykurssi

24.2 vuosikokous

ASTlaisten koulutus:

ASTn omista koulutuksista ja kursseista löytyy lisätietoa jäsenfoorumilla sekä muissa jäsenten viestintäkanavissa. Treeniryhmiä omilla kouluttajilla sekä ulkopuolisen kouluttajan opissa, talkoovelvoitteen suorittaneille. Treeniryhmissä on kaikentasoisia koirakoita.