Agility Sport Team ry

Koulutus

Agility Sport Team AST ry järjestää agilityn alkeis- ja jatkokurssit yhdistyksen ulkopuolisille koirakoille Espoon Puolarmetsässä sijaitsevilla koulutuskentillään sekä agility- ja tottelevaisuuskursseja, joissa on tarjolla usein paikkoja seuran ulkopuolisillekin. Katso kentän säännöt täältä.

Tiedotamme ajankohtaisista kursseista ja koulutuksista Facebook- sivuillamme.

 

Agilityn alkeiskurssit kesäkaudella 2018

Espoon Puolarmetsässä maanantaisin 7.5.-4.6. ja 18.6.-2.7 (ei koulutusta ma 11.6 jolloin nASTa cup- epäviralliset kilpailut kentällä).

1 ryhmä klo 18-19:15, 2 ryhmä klo 19:15-20:30. Kurssin hinta 110e, 8 koulutuskertaa, 1h 15min/ 5 koirakkoa/ kouluttaja. Kursseille otetaan yhteensä 20 koirakkoa. Kouluttajat ovat AST:n jäseniä. Koirien oltava terve, hallinnassa, palkattavissa (namilla tai lelulla) ja iältään väh. 6kk.

Kurssilla edetään koirakon mukaan, joten vasta-alkajista lähes supermölli koirat voivat hakea tasosta riippumatta. Kurssilla keskitytään motivoituneisiin suorituksiin yleisimmillä hyppyesteillä ja putkilla, muutamaa ohjaustekniikkaa. Lyhyesti esittelemme yhden tavan kontaktiesteiden turvalliseen opettamiseen. Kurssilla ei käydä läpi kaikkia esteitä, koska haluamme keskittyä agilityuran alkuvaiheen tärkeimpiin osa-alueisiin. Kurssilaisille lähetetään myös infopaketti, jossa on tutustuttavaa jo etukäteen. Kurssi soveltuu kilpailemisesta kiinnostuneille tai niille, ketkä ovat kiinnostuneita aloittamaan agilityn harrastamisen koiransa kanssa. Kurssille mahtuu 10 koirakkoa per ryhmä. Kenttä on aidattu.

Agilitykurssille hakijoiden vaatimuksina on, että
koira on yli 6kk ikäinen,
koira on ohjaajansa hallinnassa myös vapaana,
koira on fyysisesti terve ja normaalipainoinen sekä
koira on kiinnostunut joko makupala- tai lelupalkasta.

- Ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa

Olemme yhteydessä hakijoihin.

Jos hakijoita on enemmän kuin voimme ottaa kurssille, ilmoitamme valituille ilmoittautumisen päätyttyä. Vastaamme hakijoille hakuajan umpeuduttua noin viikon kuluessa.

AST/Kurssitoimikunta
tiedustelut ja kysymykset ast.kurssit(ät)gmail.com

Agilityn alkeis-ja jatkokurssit syyskaudella 2018

  • tulossa 3krt kurssi, josta tietoa lähempänä

 

ASTlaisten koulutus:

ASTn omista koulutuksista ja kursseista löytyy lisätietoa jäsenfoorumilla sekä muissa jäsenten viestintäkanavissa. Treeniryhmiä omilla kouluttajilla sekä ulkopuolisen kouluttajan opissa, talkoovelvoitteen suorittaneille. Talvella myös omatoimivuoro. Maksullisia koulutuksia saa myydä jäsenille. Kenttäkauden maksuttomissa koulutuksissa ei treenivuoroa voi antaa toiselle. Treeniryhmissä on kaikentasoisia koirakoita.

 

Talkoovelvoite:

  • jäsen työskentelee yhdessä virallisessa kisassa koko päivän ajan (noin 8 h)
  • jäsen työskentelee kaksissa epävirallisissa kisoissa (yhteensä noin 8 h koska epikset kestävät noin 4 h/kerta)
  • jäsen leipoo tapahtumiin vähintään 1 krt/vuosi
  • jäsen osallistuu kenttätalkoisiin vähintään 2 krt/vuosi (yhteensä noin 4h)
    Töissä oleva henkilö ei saa kilpailla kyseisessä tapahtumassa.

2 Comments

  1. Pingback: Agilityn alkeis- ja jatkokurssit 2016 | Agility Sport Team ry

  2. Pingback: 2017 Alkeiskurssit | Agility Sport Team ry

Comments are closed.