Kilpailut

Agility Sport Team AST ry järjestää vuosittain virallisia sekä epävirallisia agilitykilpailuja. Tulokset– sivulle.

Epäviralliset kilpailut 2020

Epäviralliset rally-tokokilpailut 13.6.2020 kello 10:00 alkaen. Kilpailussa noudatetaan poikkeusjärjestelyjä korona-rajoitusten takia ja kilpailupaikalla on päivän aikana alle 50 henkilöä.
Tuomari: Marja Koskio

Facebook tapahtuma
https://www.facebook.com/events/568026317423958/

LUOKAT:
• Nakki-ALO
• ALO

HINNAT:
• 1 startti 10 €
• 2 starttia 15 €
• 3 starttia 19 €

VARAA PAIKKASI LOMAKKEELLA OSOITTEESSA:
https://www.cognitoforms.com/AgilitySportTeamASTRy/ASTnKoronarallyt136

Ilmoittautuminen on auki 27.5.–10.6.2020
Mikäli kilpailussa on tilaa, saat sähköpostilla kuittauksen ja maksuohjeet ja paikkasi vahvistuu maksukuitin toimitettuasi.

Nakki-ALO:ssa namilla palkkaaminen on sallittua. Alokasluokassa namittaminen on -10 pisteen virhe. Molemmissa luokissa hylkäävät virheet ovat -10 pisteen virheitä.

Kilpailussa suoritetaan alokasluokan rata ja osallistujat saavat ratapiirroksen etukäteen. Paikan päällä rataantutustumiseen on aikaa 10 minuuttia ja rataantutustumiset tehdään max 5 hengen ryhmissä. Varsinaista tuomarin rataesittelyä ei pidetä, mutta tuomarille voi esittää rataantutustumisessa kysymyksiä koko rataantutustumisen ajan.

Kilpailussa on omatoiminen ilmoittautuminen ja arvostelulomakkeet toimitetaan osallistuneille sähköisesti kilpailun päätyttyä. Palkinnot jaetaan turvavälejä noudattaen. Kilpailussa noudatetaan Kennelliiton rokotusmääräyksiä ja rokotuksia tarkastetaan pistokokein.

Paikalle saa tulla osallistuvan koiran kanssa ainoastaan yksi ohjaaja. Jos mukaan on otettava lapsia, siitä pyydetään ilmoittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jokainen kilpailuun osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Tapahtuman järjestäjä, kilpailun toimihenkilöt tai tuomari eivät ole vastuussa osallistujan mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista vahingoista.

Järjestäjällä on kaikkien tapahtumassa paikalla olleiden henkilöiden yhteystiedot. On hyvä pitää mielessä, että mikäli yhdelläkin tapahtumassa mukana olleella henkilöllä todetaan koronavirusaltistus, voivat terveysviranomaiset asettaa kaikki tapahtumaan osallistuneet kahden viikon mittaiseen karanteeniin.

Palautamme osallistumismaksun, mikäli osallistuminen perutaan korona-oireiden takia.

nASTa-skabat 2020, Puolarmetsä

La 22.8.2020

Su 13.9.2020

– Facebook tapahtumat tulossa

Epävirallinen agilitykilpailu, jossa tarjolla tutut supermölli-, mölli- ja kisaavien luokka. Supermöllien radalla hyppyjä ja putkia. Möllien radalla ei ole pujottelua, keinua, rengasta eikä pussia ja rimat ovat alimmassa säkäluokan korkeudessa.

 Säännöt

Hyppykorkeudet: Tulossa,

Alaikärajat supermölleillä 12kk, mölleissä on 15 kk ja kilpailevissa 18kk.

Paikka: AST:n hiekkapohjainen aidattu kenttä Espoon Puolarmetsässä on osoitteessa Puolarmetsänkatu, 02210 ESPOO. Kenttä sijaitsee Finnoontien ja Puolarmaari-tien välissä. Google Mapsissa ”Agility Sport Team AST ry”.  Tarkat ajo-ohjeet löytää täältä http://agilitysportteam.fi/koulutus/kentta. Kisoissa on isot AST- kyltit Puolarintien ja Puolarmetsänkadun varrella. 

Paikalla on lisäksi kanttiini herkkuineen. Muistathan ottaa mukaan rokotustodistuksen ja vettä koirallesi. Wc löytyy myös.

Kisamainen näyttelyharjoitus/treenit syksy 2020 

– Ajo-ohjeet kentälle

Tulokset menneistä kilpailuista löytyvät täältä.

Valokuvaaja Anne Barck

Viralliset kilpailut 2019

KEVÄT AGRY:n ja AST:n yhteiset Toukoskabat Puolarmetsän kentällä 25.-26.5.2019.

Kisoissa on kanttiini ja kentällä wc. Ei vesipistettä.

Kisat käydään kahdella kentällä siten, että edellisen radan aikana rakennetaan seuraava valmiiksi. Kenttänä AST:n kenttä Espoon Puolarmetsässä, loistavien lämmittelymaastojen vieressä. Pysäköinti on kenttien vieressä. Paikalla kanttiini ja wc, ei vesipistettä! Kentät on aidattu. Kisoissa on käytössä Smart-99 kumirouhepintaiset kontaktiesteet.

– Ajo-ohjeet kentälle
– Facebook- tapahtuma 

Yhteystiedot

  • Omaeläinklinikka päivystys, Friisiläntie 1, Espoo puh 010 279 2100
  • Pieneläinpäivystys (YES) Viikissä, puh 0600-97411

Kisaaja on velvollinen tarkistamaan sekä omat tuloksensa kisapaikalla tuloslistoista että kisakirjan merkinnät (tulos, sijoitus, LUVA/OIVA/PAVA/SERT/SERT-H -merkinnät, tuomarin allekirjoitus). Muutospyynnöt on toimitettava järjestävälle seuralle yhden (1) viikon sisällä kilpailun pitämisestä.

Sponsoreina Robur, Nutrolin, Osteopatia Agile, Espoon Eläinfysioterapia, Vetcare – Canikur, Chia de Gracia, Timma, Qwidog, Doggies & Kitties Lemmikkihotelli ja Koirauimala Porvoo, Jakke – koirien lisäravinteet, Good Boy – koirien herkut, Fressi, PetBros Wellnesscenter, Speed Up Agility

Syksyllä STADI GAMES 10.-11.8.2019 viralliset kilpailut , Facebook

Agry ja AST yhdessä järjestävät elokuussa STADI GAMESIT. Kisat järjestetään Agryn kentällä, Käpylän liikuntapuistossa.

Epäviralliset kilpailut Match Show ja agility 2019

La 2.6.2019 Match Show

Agility Sport Team AST ry järjestää Match Show:n Espoon Puolarmaarissa 2.6.2019. Ilmoittautumisen hinta on 7€/koira, Junior Handler sekä Lapsi ja Koira on 5€/hlö.

La 6.7 nASTa-skabat 2019, Facebook – tapahtuma

Epävirallinen agilitykilpailu, jossa tarjolla tutut supermölli-, mölli- ja kisaavien luokka.
Lisäksi epiksissä on tarjolla myös toinen games lajeista. Te arvon kisaajat pääsette vaikuttamaan siihen kumpi lajeista otetaan.

Kisat järjestetään AST:n kentällä Espoon Puolarmaarissa

Ennakkoilmottautuminen aukeaa lähempänä kilpailuja.

Nasta skabojen säännöt 2019