Agility Sport Team ry

Jäseneksi

HAE JÄSENEKSI           /            AST:n KOIRAKOT           /          SAAVUTUKSET            /            SM-NOLLAT

 

Jäseneksi Agility Sport Team AST ry:hyn? AST on Espoossa toimiva agilityseura, jonka jäsenet ovat aktiivisia kilpailijoita tai harrastajia. Tärkeänä osana jäsenyydessä on myös aktiivinen osallistuminen seuran toimintaan niin toimikunnan ja talkoiden kautta. Jäsenen on kuuluttava 1-2 toimikuntaan, jotka ovat kenttätoimikunta (kentän huolto), kisatoimikunta (viralliset – ja epäviralliset), kanttiinitoimikunta, kurssitoimikunta (mm. agility – ja tottelevaisuuskurssit, alkeis-&jatkokurssin koulutukset) sekä hallitus. Kenttää pyritään pitämään riittävästi saatavilla jäsenten vapaaharjoitteluun. Seurassa lajin harjoittelu on edullisempaa kuin yksityisellä. Seuran ajatuksena on hankkia yhteisiä varoja lajin harjoitteluun ja kentän ylläpitoon.

AST on pieni seura, jossa aktiiviset jäsenet tuntevat kaikki toisensa. Järjestämissämme kisoissa on kehuttu hyvää henkeä ja on talkoissa käyminen on siitä syystä kivaakin. Talkoovelvoitteen suorittamalla saa itselleen treenipaikan kesäksi ja talveksi. Kesäkaudella treenipäivät ovat olleet yleensä tiistaista torstaihin.

Kenttämme sijaitsee Espoossa Puolarmetsässä ja talvitreenit ovat olleet viimevuosina Juvanmalmilla ja Lohjalla. Kesällä ja talvella on myös ryhmät ulkopuolisilla kouluttajilla, joiden oppeja jaetaan seuralaisille. Ulkopuolisen koulutukseen voivat hakea kaikki jäsenet tasosta riippumatta. Seuran omille kouluttajille tarjotaan laadukasta koulutusta omien taitojen ylläpitämiseksi.

AST pyrkii valitsemaan edustusjoukkueen agilityn ja tottelevaisuuden SM- ja PiirM-kisoihin. AST valitsee ja palkitsee vuosittain Vuoden agilitykoirakon, Vuoden agilitytulokkaan ja Vuoden tokokoiran. Seuranmestaruuskilpailut vuosittain.

 

Hae jäseneksi?

Kuulostiko seuran kuvaus siltä, että haluaisit liittyä aktiiviseen joukkoomme? Uusia jäseniä otetaan, kun AST:n toiminta-ajatukseen sopivia hakijoita ilmenee. Uudelle jäsenelle pyrimme tarjoamaan treenipaikan, kesken kauden tai seuraavien ryhmien alkaessa.

Mainitse jos pystyt kouluttamaan, olet käynyt Kennelliiton kursseja, osoittanut aktiivisuutta yhdistystoiminnassa, olet kokenut lajin harrastaja tai jäsen suosittelee.

Vähimmäisvaatimuksena on, että koira osaa agilityesteet eli omaa vähintään alkeiskurssilla saavutetut taidot. Hallitus päättää koejäseneksi hyväksymisestä. Uudet jäsenet otetaan ensin koeajalle, jonka aikana seurataan hakijan motivaatiota ja aktiivisuutta.

Lähetä viestiä jäsensihteerille:

ast.jasen@gmail.com

ja

Täytä alla oleva hakulomake, mikäli kiinnostuit!

-> Jäsenhakemus – kaavake