Agility Sport Team ry

Jäseneksi

Jäseneksi Agility Sport Team AST ry:hyn? AST on kilpavalmennukseen keskittynyt agilityseura, jonka jäsenet ovat aktiivisia kilpailijoita tai sellaiseksi haluavia. Tärkeänä osana jäsenyydessä on myös aktiivinen osallistuminen seuran toimintaan niin toimikunnan ja talkoiden kautta. Jäsenen on kuuluttava 1-2 toimikuntaan, jotka ovat kenttätoimikunta (kentän huolto), kisatoimikunta (viralliset – ja epäviralliset), kanttiinitoimikunta, kurssitoimikunta (mm. agility – ja tottelevaisuuskurssit, alkeis-&jatkokurssin koulutukset) sekä hallitus. Jäsenmäärää kasvatetaan hitaasti ja harkitusti, jotta koulutusryhmät saadaan pidettyä riittävän pieninä ja näin jää riittävästi kenttäaikaa myös vapaaharjoitteluun.

AST on pieni seura, jossa aktiiviset jäsenet tuntevat kaikki toisensa. Järjestämissämme kisoissa on kehuttu hyvää henkeä ja on talkoissa käyminen on siitä syystä kivaakin. Talkoovelvoitteen suorittamalla kesätreenit ovat maksuttomia oman seuran kouluttajalla ja talvikaudella seura sponsoroinut treenejä tilanteen mukaan. Kesäkaudella treenipäivät ovat olleet yleensä tiistaista torstaihin.

Kenttämme sijaitsee Espoossa Puolarmetsässä ja talvitreenit ovat olleet viimevuosina Juvanmalmilla ja Lohjalla. Kesällä ja talvella on myös ryhmät ulkopuolisilla kouluttajilla, joiden oppeja jaetaan seuralaisille. Ulkopuolisen koulutukseen voivat hakea kaikki jäsenet tasosta riippumatta. Seuralaiset voivat myös ostaa yksittäisiä vuoroja edullisempaan hintaan. Seuran omille kouluttajille tarjotaan laadukasta koulutusta omien taitojen ylläpitämiseksi ja seura on voinut sponsoroida kursseja.

 

Hae jäseneksi?

Uusia jäseniä ASThen otetaan sen mukaan, kun koulutusryhmissämme on tilaa ja ASTn toiminta-ajatukseen sekä tavoitteisiin sitoutumaan valmiina olevia hakijoita ilmenee. Vähimmäisvaatimuksena on, että koira osaa agilityesteet eli omaa vähintään alkeiskurssilla saavutetut taidot. Mikäli seuran on mahdollista ottaa uusia jäseniä, jäseneksi hakevat kutsutaan hakemusten perusteella katselmukseen, jonka jälkeen hallitus päättää koejäseneksi hyväksymisestä. Uudet jäsenet otetaan ensin koeajalle, jonka aikana seurataan hakijan motivaatiota ja aktiivisuutta. Koejäsenet sijoitetaan viikkoryhmiimme, joita ei ole jaettu tasoittain (pienen seuran vuoksi) vaan jäsenten toiveiden mukaan.

Täytä alla oleva hakulomake, mikäli kiinnostuit!

-> Jäsenhakemus – kaavake

Jos on kysyttävää lähetä viestiä jäsensihteerille ast.jasen@gmail.com .